Älskade Stockholm, du kan vara stökig, lugn, lustfylld, tråkig, vacker och ful. Du är en stad med många olika ansikten, och vi har låtit några konstnärer och fotografer ge sin bild av dig. Konstverken auktioneras ut till högstbjudande. Pengarna går oavkortat till Stockholms Stadsmissions ovärderliga arbete att göra dig till en mänskligare stad för alla. Vi hoppas du gillar konstnärernas tolkning av dig.


Om auktionen
Alla verk kommer att visas i AFA Fastigheters monter den 18 september och sedan auktioneras ut i Newsecs lounge på Business Arena den 19 september kl 10.00–11.00. Auktionsförättare och värderare är Tom Österman från Auctionet.com. Tom har ett långt förflutet inom auktionsbranschen från bland annat Bukowskis.

Observera att du måste ha biljett till torsdagens Business Arena för att delta i auktionen på plats.

Om du inte kan vara med på själva auktionen kan du istället fylla i dina uppgifter och skicka in det här inropsuppdraget.

Om du vinner budgivningen betalar du direkt till Stadsmissionen, antingen via faktura, eller med annat betalningssätt som du och Stadsmissionen kommer överens om på plats. När du betalat verket kan du antingen ta det med dig direkt från auktionen eller hämta det vid senare tillfälle på AFA Fastigheters kontor på Klara Södra Kyrkogata 18 i Stockholm.

Vid frågor angående verken eller auktionen kontakta info@kampai.se

 
sponsorer2.jpg